lördag 22 februari 2014

Handbollsdag med inslag av bio ;-)

Dagen började med handbollsträning för Melissa. Det gick kalasbra! Pratade med en av föräldrarna under tiden och gissa om jag blev impad av att han åkt kortvasan igår!!! Den är 3 mil och tydligen hade vädret varit fruktansvärt! Det hade snöat så mycket att det inte fanns några spår plus att snön hade bunkat sig under skidorna att de blev som styltor. En riktig prestation med andra ord :-)

På väg ur sporthallen såg vi att IFK elit tränade i andra hallen. Vi stannade till för en liten kik på deras träning. Det såg tufft ut :-)


Svårt att fota när de är i rörelse hela tiden.


Det är tydligen populärt att titta på träningarna, vi var inte de enda nyfikna :-)

Vi gick på bio, Melissa och jag, för att se Lego filmen, den var bättre än väntat faktiskt. Rekommenderas varmt!

Efter det blev det hanboll igen :-) Kristianstads damer är på väg från allsvenskan upp till elitserien!!!


Jag och Melissa missade första halvlek eftersom vi var på bio men det vi såg var bra och spännande. Kristianstad vann med ett mål! Härligt jobbat :-)


Målvakten i khk var riktigt bra, tror hon heter Ida. Imponerande hur hon spikade igen. Sen blev hon matchens lirare också :-) Kul!

Imorgon väntas en tuff match för IFK. Självklart är vi där och stöttar!


Vi var ju där i torsdags med, en riktigt tung förlust för det orangea laget :-( Hualia! Inget stämde då så vi hoppas på bättre imorgon. 

Malmö spelade sjukt bra i torsdags! Tror dom blir vassa i slutspelet!

Ikväll myser vi med rabarberpaj som min kära sambo smällt ihop. Rabarber från vår stugträdgård, nedfrusna, är guld värda så här års ❤️

Kramar D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar