tisdag 13 januari 2015

Tvättid!

Det sämsta med att bo i lägenhet är det här med tvättstuga. Man ska boka tid, komma ihåg när man bokat tiden, gärna boka i tid så man slipper gå med obekväma underkläder för konstigt nog har jag massor av obekväma underkläder 😳 sen är det tungt att bära allt upp och ner för trapporna!

Min önskan är att tvätta minst en gång i veckan, gör man det kan det inte bli mycket tvätt åt gången. Imorgon ska jag tvätta 7:00 - 11:00, då är det en vecka sen och då var det väldigt mycket. Imorgon tvättar jag tre maskiner, inte så mycket, då hinner allt bli torrt och jag kan lägga in det direkt. 


Två Willys påsar blir lagom 😊

Varför väljer jag då att tvätta så tidigt en ledig dag??? Det undrar jag med! Jag är ju så trött om morgnarna... Antar att jag tänkte att jag är ju uppe ändå liksom 😳 Melissa ska upp vid den tiden så jag kan bara springa nerom när hon dricker sin chokladmjölk, typ. 

Nu är det soffhäng som gäller ☺️ Förresten så har jag bokat tid för fransförlängning hos en elev, har velat länge men tyckt att det är för dyrt, nu har jag min chans att testa! Vill du med testa? Jag kan ge dig kontaktuppgifter 😃 Det ligger i Kristianstad. 

Ha en skön kväll! Kram D ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar